EEN WEBSITE ONTWIKKELEN – DAT DOEN WIJ VOOR JOU!

Als bedrijf wil je online vindbaar zijn. Jouw website is je online visitekaartje. En dat moet niet zomaar “goed”, maar uitstekend zijn. Wij bouwen voor jou een waanzinnige website die wérkt en aanspreekt. Met oog voor je bedrijf én voor je doelgroep. En dat tegen een laag tarief. Want wij geloven dat een professionele website niet duur hoeft te zijn.

EEN PROFESSIONELE ÉN RESPONSIVE WEBSITE

Wij bouwen voor jou een website die je klanten aanspreekt. Ook op de mobiele telefoon. Onze websites zijn altijd volledig responsive, passen bij de trends van nu en sluiten aan bij jouw ideale klant. Websites bouwen wij meestal in WordPress, omdat je dankzij dit CMS kunt profiteren van vele mogelijkheden. Je website is mooi, doordacht én met oog voor conversie ontwikkeld. Want dat laatste vinden wij net zo belangrijk als jij.
Liever een website in HTML laten maken? Ook dat kunnen wij voor je doen.

MÉÉR DAN ALLEEN EEN WEBSITE ONTWIKKELEN? DAT KAN!

Wij zullen niet “zomaar een website ontwikkelen”. Nee, bij ons kun je terecht voor een professionele website die bij jouw bedrijf en bij je klanten past. En dat niet alleen. Wil je bijvoorbeeld een passende huisstijl op je site of aansprekende teksten? Ook dat kan! Dankzij onze brede kennis en ons ruime netwerk bieden wij jou een totaaloplossing. Wij bundelen onze krachten en bieden je een pakket op maat. 1 aanspreekpunt, 1 offerte, 1 waanzinnige website.

Hoe werkt het?

Bij Desiteq geloven we in maatwerk. Wij bieden geen standaardpakketten, maar kijken waar jij behoefte aan hebt. We denken graag mee en zorgen ervoor dat jij voortaan vindbaar bent met een site waar je trots op bent. Natuurlijk betrekken we jou bij het proces. Zo weten we zeker dat jij én wij 100% tevreden zijn met het resultaat.

Daarbij gaan we als volgt te werk:

Kennismaking

We beginnen met een kennismaking. Zo komen we meer te weten over je bedrijf en over je wensen. Wil je alleen een site of ook extra diensten? Jij geeft aan wat je zoekt. Wij stellen een offerte op maat voor je op.

Bouwen maar

Zijn de wensen helder en is de offerte akkoord? Dan gaan wij je website ontwikkelen. Met een professionele aanpak gaan wij aan de slag. En het fijne is: jij kunt de voortgang op elk moment bekijken.

Afstemming

Tussentijds is er altijd ruimte voor feedback. Je kunt de website continu testen en je aanpassingen doorgeven. Zo komen we samen tot een resultaat dat volledig naar jouw wens is.

LIVE!

Zijn jij en wij tevreden? Confetti, ballonnen en champagne! Dan is het tijd voor de livegang! We dubbelchecken of alles werkt, zetten de laatste puntjes op de ‘i’ en zijn dan ready to go. LIVE!

Onderhoud

Als je site live staat, is er regelmatig onderhoud nodig. Back-ups, technisch onderhoud en contentupdates? Ook daar kunnen we je bij helpen. Jij geeft je wensen door, wij nemen je het werk uit handen.

WAAR HEB JIJ HULP BIJ NODIG?

Jij bepaalt zelf waar je behoefte aan hebt. Wil je alleen een werkende site? Zoek je een huisstijl en logo? Of wil je pakkende teksten om je pagina’s mee te vullen? Aan jou de keuze. Bij ons kun je terecht voor de volgende diensten.

Website maken

Of je nu een simpele website, een afsprakenplanner of een uitgebreide webshop – geen webdesignvraag is ons te gek. Wij ontwikkelen voor jou een écht goede website. Eentje die professioneel in elkaar zit en die jij vol trots met je klanten kunt delen. Ook zorgen we er natuurlijk voor dat je site voor mobiele bezoekers net zo goed werkt. En dat je site alle mogelijkheden biedt waar jij en je klanten naar op zoek zijn.

Website onderhouden

Ook bestaande websites hebben aandacht nodig. Nu en in de toekomst. Zo blijft je site goed werken en is hij 100% veilig. Geen tijd om elke maand met je website bezig te zijn? Geen probleem! Voor een vast bedrag per maand nemen wij je het onderhoud uit handen. Jij bepaalt waar jij behoefte aan hebt. Back-ups, veiligheidsupdates en technisch onderhoud bijvoorbeeld. Daarnaast kun je bij ons terecht voor het plaatsen van nieuwe teksten en foto’s. Zo blijft je site up-to-date.

Social media beheren

Niet alleen je website maar ook je social media zijn je online visitekaartje. Wil je naar je Facebook, Instagram of LinkedIn geen omkijken meer hebben? Wij kunnen jouw social media uit handen nemen. Dat doen we vanuit een doordachte strategie en een op maat gemaakte contentkalender. Uiteraard kunnen we de berichten ook voor je plaatsen. Wil je een hele marketingcampagne opzetten? Zelfs dat kunnen wij voor je doen.

Website checken

Je bestaande website verbeteren? Wij adviseren je graag. We controleren ten eerste je teksten op grammatica- en taalfouten. Ook kijken we hoe gebruiksvriendelijk en conversiegericht je website is. Daarnaast gaan we na of je content logisch en begrijpelijk is en checken we de technische kant van je website. Klanten hechten namelijk veel waarde aan een snelle en veilige website. Jij ontvangt een overzicht van verbeterpunten waar je direct mee aan de slag kan. Wij helpen je natuurlijk ook graag met de aanpassingen.