Wat kost het om een website te laten maken? – Bereken het zelf!

Wij snappen dat je wilt weten wat het kost om een website te laten maken. De prijs is voor jou belangrijk. Je wilt een professionele website van goede kwaliteit én voor een mooie prijs. Dat is precies waar wij ons op focussen. Desiteq maakt goede, betaalbare websites op maat. Zo bouwen wij voor jou een geweldige website die past bij jouw merk. Hierdoor kunnen wij alleen geen vaste prijzen hanteren. Jouw wensen beïnvloeden namelijk de uiteindelijke prijs.

Desiteqs prijscalculator

Wij helpen jou snel uit te zoeken wat jouw website kost. Makkelijk en snel met Desiteqs prijscalculator! Hiermee kun je zelf binnen een minuut de prijs voor jouw website berekenen. Daarnaast vind je onderaan de pagina de mogelijkheid om jouw prijsberekening naar ons te sturen. Zo kun je meteen een vrijblijvende aanvraag doen voor jouw gloednieuwe website. Ook kun je ons op deze manier vragen stellen over je berekening of over onze diensten. Wel zo gemakkelijk. Waar wacht je nog op? Geef je wensen aan en bereken zelf het totaalbedrag* van jouw website!

* Let op! Dit bedrag is een schatting en kan dus afwijken van een uiteindelijk factuurbedrag. Deze prijscalculator omvat niet alle aspecten van webdesign.