DESITEQ: JOUW BETAALBARE WEBSITEBOUWER

Wij zijn Desiteq. Jouw websiteoplossing. Wij maken voor jou een website die aan al je verwachtingen voldoet. Of beter nog: die je verwachtingen overtreft. Een steengoede website is namelijk belangrijker dan ooit. En dat maken wij als betaalbare websitebouwer graag mogelijk voor ieder bedrijf. Ook zonder enorm budget. Daarnaast kun je bij ons en ons netwerk terecht voor aanvullende diensten. Je huisstijl, SEO-webteksten of een social-mediaplan op maat? Het kan allemaal!

ONZE MISSIE

Desiteq helpt bedrijven aan een waanzinnige website die wérkt. Dit doen we tegen een betaalbare prijs, zodat elk bedrijf online vindbaar kan zijn. Wij geloven namelijk dat ieder bedrijf en elke ondernemer een mooie website verdient. Of je nu net bent begonnen of al jarenlang een succesvol bedrijf runt – wij bouwen voor jou een professionele website.

Om ons heen merkten we dat een website voor veel ondernemers onhaalbaar lijkt. Onvoldoende technische kennis, een volle agenda of een beperkt budget gooiden roet in het eten. Daarom zijn wij Desiteq begonnen. Met Desiteq bieden wij voor elk bedrijf een websiteoplossing op maat. Tegen een betaalbare prijs. Zo kun jij je focussen op je bedrijf en zorgen wij ervoor dat jij online vindbaar bent. Niet met zomaar een website, maar met een geweldige site die jij vol trots kunt laten zien!

WIE ZIJN WIJ?

Desiteq is opgericht door Michael en Nicole. Techneut én creatieveling. Wij hebben onze krachten gebundeld om jou het beste van twee werelden te kunnen bieden. Een werkende website die bij jouw bedrijf past en die in een mooi jasje is gestoken. Daarnaast hebben wij een netwerk van professionals om ons heen. Zo kunnen we je alles uit handen nemen wat bij jouw website komt kijken. Een geweldig en compleet resultaat gegarandeerd!

Michael

Website-expert & technisch wonder

Klanten helpen aan een website die iets toevoegt – daar ga ik voor. Ik houd mij bezig met de website van A tot Z. Van domeinnaam tot livegang. De techniek is bij mij in goede handen. Dankzij mijn opleidingen spreek ik de technische taal én weet ik wat op businessvlak werkt. Daar pluk jij als opdrachtgever de vruchten van.

Elke klant en site is anders. Daarom denk ik graag met jou mee. Een perfect passende site en een blije klant – blijer kun je mij niet maken. Of nou ja, een uitstapje naar de sportschool of een serie-avond kan ik ook wel waarderen.

Nicole

Creatieveling & contentspecialist

Als creatieve duizendpoot geef ik jouw website visuele én tekstuele aantrekkingskracht. Een goede eerste indruk is mijn doel. Ik houd mij voornamelijk bezig met de tekstuele kant van je website. Aansprekende teksten kun je aan mij als contentspecialist wel toevertrouwen.

Of het nu gaat om teksten voor je website of voor social media – ik help je er graag bij. Verder heb ik een achtergrond in de communicatie en houd ik ervan om creatief bezig te zijn. Dat laatste ook voor jou als klant!

WAAROM DESITEQ – DÉ BETAALBARE WEBSITEBOUWER?

  • Wij staan voor een professioneel resultaat. Dankzij onze uitgebreide kennis van website bouwen én van design weet je zeker dat het goed gebeurt.
  • Wij geloven in korte lijntjes. Als klein bedrijf zijn wij superflexibel en goed bereikbaar.
  • Wij bieden totaalpakketten op maat. Een ontwerp voor je huisstijl of zelfs passende webteksten? Alles kan!
  • Dankzij onze persoonlijke aanpak kunnen wij een website bouwen die echt bij jou en je bedrijf past.
  • Geen uitdaging is te gek. Zelfs de meest grote opdrachten zijn voor ons een leuke uitdaging.
  • Wij zetten alle puntjes voor je op de ‘i’. Tevreden zijn we pas als jij dat ook bent.
  • Wij zijn jouw betaalbare websitebouwer. Kwaliteit hoeft niet duur te zijn!

ZIJN WIJ OOK JOUW BETAALBARE WEBSITEBOUWER?

Enthousiast geworden over onze diensten? Of wil je gewoon eens vrijblijvend sparren over de mogelijkheden? Neem contact met ons op. We horen graag van je!

Neem nu contact op!